Trenger du lån? Vil du bli kvitt lån? Vil du ha tips om hvordan lånet blir billigere? Har du oversikt over alle lånealternativene?

Min nettside er for deg som enten trenger å låne, eller har lån. Her får du guider og gjennomganger av viktige og grunnleggende prinsipper innenfor dette temaet.

Jeg er en mann i min beste alder, bosatt i hovedstaden, utdannet siviløkonom, gift men barnløs, og lidenskapelig opptatt av økonomi.

Siden studietiden, for snart 15 år siden, har jeg stort sett jobbet innenfor banksektoren, men med et kort opphold i et forsikringsselskap, noe som varte kun 6 måneder. I banksektoren har jeg for det meste jobbet som rådgivning innen forbrukerøkonomi.

Blogging er noe jeg startet med av flere årsaker. Den viktigste er at jeg hele tiden får de samme spørsmålene fra venner og slekt, om og om igjen. I stedet for å svare på det samme hele tiden, kan jeg i stedet henvise dem til min nettside. Da lærer de kanskje mer enn bare det de lurte på også. Bra for begge parter!

Om du ramler innom her og har spørsmål, kan du sende de inn via kontaktskjemaet. Jeg kan ikke love at alle seriøse henvendelser blir besvart, men vil prøve så langt tiden strekker til.